Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Football Manager Mobile 2016 al uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2015, 9:47 CategorieAndroid

Speluitgever Sega heeft Football Manager Mobile 2016 al gelanceerd voor Android, terwijl de iOS-versie nog op zich laat wachten. De game kost 8,99 euro om te downloaden en bevat daarnaast ook nog enkele in-app-aankopen.

Sega’s Football Manager Mobile 2016 nu uit op Android

Ook dit jaar brengt speluitgever Sega een nieuwe versie uit van het populaire spel Football Manager. Het gaat hier niet om een full-fledged-versie die je ook op een pc zou kunnen spelen, maar de Mobile 2016-variant, die minder aanslag pleegt op je hardware en je concentratie. Je hebt nog steeds veel managementopties tot je beschikking, maar de voetbalwedstrijden worden gevisualiseerd als een aantal puntjes die om een ander puntje heen rennen – en dus niet in mooie en volwaardige 3D-graphics, zoals op high-end-tablets en -pc’s het geval is.

Maar dat mag de pret niet drukken wanneer je onderweg snel even wat dingen wil managen aan je team. Football Manager Mobile 2016 heeft niet alleen alle traditionele opties, maar bevat ook de mogelijkheid managers aan te nemen, biedt meer strategische opties aan en belooft een intuïtieve layout en interface. Let echter wel op: er zijn in-app-aankopen aanwezig in deze game, die op voorhand al 8,99 euro kost. Later dit jaar verschijnt mogelijk de robuustere versie van Football Manager, genaamd Touch 2016, voor krachtigere tablets.

  • Football Manager Mobile 2016
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.