Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Football Manager Touch 2016 nu uit op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2015, 8:39 CategorieAndroid

Sega heeft deze week ook die andere versie van Football Manager uitgebracht op Android en iOS, namelijk Football Manager Touch 2016. Deze versie is echt gemaakt voor krachtige tablets en bevat dan ook een 3D-engine voor de gesimuleerde voetbalwedstrijden.

Football Manager Touch 2016 – dé versie voor tablets

Eerder deze maand bracht Sega Football Manager Mobile uit voor Android en iOS – een versie van Football Manager voor smartphones en minder krachtige tablets. En deze zien we dat Sega die ándere versie van Football Manager uitbrengt op beide platformen, namelijk Football Manager Touch 2016. Deze versie is dan ook echt voor tablets bedoeld en dat zien we niet alleen aan de hogere resolutie. Ook bevat de game een 3D-engine voor de gesimuleerde voetbalwedstrijden, zodat je echt kunt zien wat er nu op het veld gebeurt.

Mocht je denken dat die negen euro voor Mobile al een hoop geld was (en dan heb je nog die in-app-aankopen), maak dan je borst maar nat: Touch 2016 kost namelijk 19,99 euro, op zowel Android als iOS. En ja, ook deze variant staat in de app stores met in-app-aankopen, dus reken er maar op dat het je meer gaat kosten. Wel is het zo dat je voor die twintig euro toegang krijgt tot cloud saves en dat betekent dat je een game die je op je pc bent gestart, af kunt maken op je tablet en andersom. Android 4.4 en iOS 8.0 of hoger is wel vereist.

  • Football Manager Touch 2016
  • Delen:

Reacties

  1. Armand
    29 november, 2015 om 22:50

    Welke tablets zijn geschikt voor de touchversie?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.