Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Foto van Huawei Mate 8 opgedoken’

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2015, 9:13 CategorieAndroid

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk de achterkant van de onaangekondigde Huawei Mate 8-phablet te zien krijgen. Volgens de laatste geruchten zal de Chinese fabrikant eind november het toestel officieel gaan aankondigen via een evenement.

Is dit de Huawei Mate 8?

Later deze maand zal Huawei hoogstwaarschijnlijk de Huawei Mate 8 gaan aankondigen. Vandaag is er echter al een foto opgedoken waarop we mogelijk al de achterkant van het onaangekondigde toestel te zien krijgen. Mocht deze afbeelding het apparaat daadwerkelijk laten zien, dan krijgt de Mate 8 een vingerafdrukscanner op de achterkant in de vorm van een kleine cirkel. Die scanner zit onder de camera – net zoals bij de Nexus 6P, die gemaakt is door Huawei. Verder valt op dat de phablet behoorlijk dun is.

huawei-mate-8-leak

Helemaal onderaan het toestel zien we een microUSB-poort en twee speakers (waarvan nog niet duidelijk is of het geluid mono of stereo is). Eerder lekte mogelijk al de specs van de zes inch-phablet, die we hieronder nogmaals plaatsen.

  • 6 inch-scherm
  • 1080 bij 1920 pixels-resolutie
  • Kirin 950-processor
  • Octacore 2.2 Ghz cpu
  • Mali T-880 gpu
  • 4GB werkgeheugen
  • 64GB intern geheugen
  • Zestien megapixel-camera aan de achterkant
  • Acht megapixel-camera aan de voorkant

Helaas is het nog niet duidelijk wat voor batterij de phablet krijgt. Maar als we afgaan op het scherm, dan wordt die in elk geval groot. Ter vergelijking: de Huawei Mate 7 heeft er een van 4100 mAh en de verwachting is dat Huawei daar overheen gaat.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.