Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Futurama keert terug – in de vorm van een videogame

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2015, 8:09 CategorieAndroid

Fox, de zender achter de animatiezender Futurama, heeft bekendgemaakt dat de televisieserie zijn eigen Android- en iOS-game krijgt. Deze game is echt voor de fans van de serie bedoeld en krijgt de naam Futurama: Game of Drones met zich mee.

Futurama: Game of Drones op komst!

Futurama is een retro-futuristisch animatieserie gemaakt door de mensen achter The Simpsons. Hoewel de serie enkele seizoenen en wat films op zijn naam heeft staan, heeft het nooit echt de erkenning gekregen die het verdiende en werd de show tot twee keer aan toe geannuleerd. Maar de fanbase is trouw en blijft hopen op nieuwe content. En die komt er nu, maar mogelijk niet in de vorm die ze hadden verwacht. Futurama krijgt namelijk een eigen game op iOS en Android, met de subtitel Game of Drones (een knipoog naar…).

Je krijgt de leiding over de Planet Express-crew en moet het op een monopolistische markt opnemen tegen MomCo. Je moet een aantal pakketjes zien te bezorgen bij hun rechtmatige eigenaars, door jezelf door een aantal gevaarlijke gebieden te walsen. Dat doe je door drones aan elkaar te verbinden en puzzels op te lossen. Dave Grossman (Secret of Monkey Island, The Wolf Among Us), Jonathon Myers (Game of Thrones: Ascent) en Patric M. Verrone (Futurama) werken alleen mee aan de game en het verhaal dat die gaat vertellen.

Een releasedatum is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.