Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte afbeeldingen tonen Samsung Galaxy A7-opvolger’

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2015, 10:41 CategorieAndroid

Er zijn enkele afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk de Samsung Galaxy A7-opvolger te zien krijgen, die lijkt op een Samsung Galaxy S6-smartphone. Samsung moet de phablet officieel nog aankondigen, terwijl we al enige tijd geruchten over het apparaat ontvangen.

Is dit de Samsung Galaxy A7-opvolger?

Via de Chinese waakhond van telecommunicatie, TENAA, zijn er twee afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk de Samsung Galaxy A7-opvolger te zien krijgen. Smartphones, phablets en tablets moeten eerst langs te TENAA gaan voordat ze mogen worden uitgebracht in China, waardoor we nu dus met zekerheid kunnen zeggen dat Samsung voornemens is dit toestel binnenkort uit te brengen. Maar of deze Galaxy A7 ook naar Europa komt, is momenteel nog niet bekend. Zeker is dat het toestel wel wordt uitgebracht in China.

samsung-galaxy-a7-november

Over de Samsung Galaxy A7-opvolger wordt gezegd dat het een Amoled-scherm van 5,5 inch, een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, Qualcomm Snapdragon 615-processor, 3GB aan werkgeheugen, 16GB aan interne opslagruimte, een microSD-kaartgleuf en een batterij van 2600 mAh krijgt. Ook zouden er twee camera’s aan boord zijn (dertien en vijf megapixels), wordt Android 5.1.1 Lollipop meegeleverd en wordt het apparaat voorzien van 4G, WiFi, nfc en gps. Het is nu wachten todat Samsung de aankondiging officieel maakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.