Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gespot bij de TENAA: Oppo R7s Plus met 6 inch-scherm

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2015, 10:58 CategorieAndroid

Oppo is op dit moment nog bezig met de lancering van de Oppo R7s, maar de opvolger staat al in de startblokken. Deze nieuwe phablet zou een scherm moeten krijgen van zes inch, volgens de Chinese telecommunicatiewaakhond TENAA.

Oppo R7s Plus: groter dan de normale R7s

Nog niet zo heel lang geleden bracht fabrikanten wel eens twee versies van een smartphone uit. Een normale versie (vaak met een 5,0 tot 5,49 inch-scherm) en een Plus-variant, met een scherm van 5,5 tot 6,99 inch. Tegenwoordig zien we een andere trend: smartphones krijgen vaak al een scherm van 5,5 inch mee en de Plus-versie gaat daar dan nog even overheen. Neem bijvoorbeeld de Oppo R7s, een phablet met een scherm van 5,5 inch: dit apparaat krijgt mogelijk nog een grotere versie van zijn fabrikant, met een scherm van zes inch.

Althans, die informatie is te vinden bij TENAA, de Chinese telecommunicatiewaakhond. Dit zes inch-scherm heeft eveneens een resolutie van 1080p, 4GB aan werkgeheugen en de Qualcomm Snapdragon 615-processor. Maar het zou ook goed kunnen dat Oppo ditmaal voor de MediaTek MT6795-chip gaat kiezen. Verder zou het apparaat twee camera’s krijgen (dertien megapixels aan de achterkant en acht aan de voorkant) en een prijskaartje van rond de vijfhonderd euro meekrijgen. Oppo moet het toestel officieel nog aankondigen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.