Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Chrome-bèta op iOS ondersteunt 3D Touch

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2015, 10:42 CategorieApplicaties

Google heeft voor het eerst een bèta gelanceerd van de Chrome-browser op iOS, eentje die ook ondersteuning aanbiedt voor 3D Touch. Je kunt zelf ook de bèta uitproberen via de app Testflight, waardoor je snel toegang krijgt tot de nieuwste functies van de browser.

Download nu de Google Chrome-bèta voor iOS

Het is voor het eerst dat Google een bèta uitbrengt voor iOS. De app die de primeur krijgt is Google Chrome, de browser van het bedrijf. De Google Chrome-bèta op iOS voert en aantal veranderingen achter de scherm door, maar ook eentje die je meteen kunt gebruiken: 3D Touch (op je nieuwe iPhone). Wanneer je je duim even op het icoontje van de Chrome-bèta houdt, dan kun je snel een nieuwe tab, incognito tab of voice search openen, zonder dat je daarvoor dus eerst de app hoeft op te starten – het gaat net even wat sneller.

Mocht je je willen aanmelden voor de Google Chrome-bèta, dan kan dat door Testflight te downloaden. Testflight is een app waarmee je bèta-applicaties kunt uitproberen, voordat ze in de App Store staan. Wel moet je je nog even registreren bij Testflight en moet je je op de website van Google aanmelden voor de bèta. Heb je dat gedaan, dan verstuurt Testflight een notificatie wanneer je de Google Chrome-bèta kunt downloaden en gebruiken. Wanneer 3D Touch naar de officiële versie van Google Chrome komt, is niet bekend.

  • Testflight
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.