‘Google en Samsung optimaliseren TouchWiz-interface’

25 november 2015 1 Minuut 0 Reacties
TouchWiz-home

Er is een nieuw gerucht de wereld in geholpen over Samsung en Google: beide bedrijven optimaliseren mogelijk TouchWiz. En dat terwijl Samsung de laatste paar maanden flinke stappen vooruit heeft gezet met de typische interface van Samsung.

Gerucht: Samsung en Google werken samen aan TouchWiz

De laatste paar maanden heeft Samsung flink zijn best gedaan om TouchWiz, de Android-interface op Samsung-smartphones en -tablets, op te schonen en minder zwaar te maken en ook de vooruitzichten van de nieuwste versie van TouchWiz ogen positief. Maar er blijft altijd ruimte voor verbetering, zo blijkt ook volgens het volgende gerucht. Er doet zich namelijk een verhaal de ronde die het heeft over Samsung die met Google samenwerkt aan de optimalisatie van TouchWiz. Mogelijk is dit een win-win-situatie.

Want naar verluidt zou Google met Samsung samenwerken aan TouchWiz zodat het beeld dat mensen van Android hebben verbeterd wordt. Dit helpt dus niet alleen Samsung. Veel consumenten hebben een smartphone of tablet van Samsung en kennen het Android OS dus niet anders dan in de vorm van TouchWiz, die in de loop der jaren flink wat kritiek heeft verzameld: te veel standaard apps en logge interface zijn zomaar voorbeelden die hoog op het lijstje staan. Mocht dit kloppen, dan gaan mensen met een Android van Samsung er wellicht op vooruit.

Reacties (0)