Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Keep op iOS krijgt eigen widget

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2015, 8:58 CategorieApplicaties

Google heeft Google Keep van een update voorzien op iOS. Gebruikers hebben nu de beschikking over een widget en beter deelopties. Zo’n widget lijkt eigenlijk een late toevoeging aan de applicatie, ware het niet dat zelfs Apples eigen notitie-app hem niet heeft.

Google Keep op iOS voorzien van widget

Google heeft laten weten dat de Google Keep-applicatie op iOS deze week voorzien is van een update. De update voegt een aantal handige dingen toe, waardoor gebruikers niet alleen sneller de app kunnen bereiken, maar ook meer uit Keep kunnen halen. De eerste toevoeging is de Keep-widget die je kunt installeren. Wanneer je de widget hebt klaargezet, dan kun je Google Keep voortaan sneller bereiken, wanneer je met je vinger van boven het scherm naar beneden veegt. Zelfs Apples eigen notitie-app heeft nog geen widget.

Ook brengt deze update beter middelen met betrekking tot het delen van informatie met zich mee. Niet alleen ben je nu in staat om notities direct te uploaden naar Google Docs – zodat ze dubbel staan opgeslagen in de cloud van Google – ook is het zo dat je nu direct informatie vanuit bijvoorbeeld website kunt kopiëren naar Keep, zonder dat je daarvoor moeilijke handelingen hoeft te verrichten. Je maakt simpelweg gebruik van de ingebouwde deelmogelijkheden waar iOS over beschikt, aangezien Google Keep die nu ook ondersteunt.

  • Google Keep
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.