Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 6P nu verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2015, 11:00 CategorieAndroid

De Google Nexus 6P van Huawei en Google is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland, voor een prijs vanaf 649 euro voor de 32GB-versie. Wil je de 64GB-variant, dan betaal je net iets meer. De versie van 128GB aan interne opslagruimte is nog niet verkrijgbaar.

Google Nexus 6P nu te koop te Nederland

De Google Nexus 6P is vanaf nu te koop in Nederland, vanuit de Google Store. Ook kun je het toestel nu verkrijgen via verschillende aanbieders van telefoonabonnementen. De Google Nexus 6P is verkrijgbaar vanaf 649 euro. Voor dat bedrag haal je de 32GB-versie in huis. Wil je meer ruimte, dan kun je ook kiezen voor de 64GB-variant, voor 699 euro. Dan hebben we nog de versie van 128GB aan interne opslagruimte, maar die is nog niet verkrijgbaar in Nederland. Onduidelijk is ook wanneer dit wel het geval is.

Wil je meer lezen over de Google Nexus 6P? Dan kun je altijd op onze uitgebreide productpagina terecht, die ook onderaan dit bericht te bereiken is. Daarnaast hebben we een artikel geschreven waarin we deze phablet vergelijken met die andere phablet van Google (en Motorola): de Google Nexus 6. Daarnaast is ook de Nexus 5X-smartphone uitgebracht. Koop je één van de twee nieuwe toestellen voor 18 april 2017, dan krijg je er ook nog eens negentig dagen gratis toegang tot Google Play Music bij.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.