Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Now on Tap ondersteunt snel meerdere talen

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2015, 8:24 CategorieAndroid

Google heeft in een interview laten weten dat de slimme dienst Google Now on Tap binnenkort werkt in meerdere talen. Momenteel is de dienst alleen op Android 6.0 Marshmallow en in het Engels te gebruiken.

Google Now on Tap: wanneer werkt-ie in het Nederlands?

Google heeft in een interview met de redactie van NU.nl aangegeven dat de slimme dienst Google Now on Tap binnenkort ook gaat werken in andere talen. Momenteel kun je Now on Tap alleen in het Engels gebruiken. Met Google Now on Tap kun je snel informatie oproepen over een bepaald onderwerp door de homeknop op je Android ingedrukt te houden. Onder in beeld komt er een pop-up omhoog, waarna je al snel door kunt klikken naar de juiste website met de informatie die je op dat moment nodig hebt.

Voor het einde van 2015 moet Now on Tap in meerdere talen verkrijgbaar zijn. De Nederlandse taal zit daar waarschijnlijk niet tussen. Eerst zal Google andere, grotere talen toevoegen, zoals Spaans, Frans en Duits. Onbekend is wanneer Google Now on Tap in het Nederlands kan worden gebruikt. Mogelijk kan dat vanaf volgend jaar, maar dat is speculatie onzer zijde. Ondanks het feit dat Google Now on Tap slechts weken verkrijgbaar is op Android, bestaat het product al meer dan drie jaar binnen de muren van Google.

Mocht je alvast willen uitproberen hoe dit werkt op je Android-apparaat, maar heb je nog geen Marshmallow? Dan kan Bing misschien uitkomst bieden. Bing is de zoekmachine van Microsoft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.