Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Play Books krijgt update voor comic-liefhebbers

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2015, 9:48 CategorieAndroid

Google heeft bekendgemaakt dat de Google Play Books-applicatie binnenkort wordt voorzien van een update voor comic-liefhebbers. Mocht je veel comics lezen via deze Google-app, dan gaat dat straks een stuk gemakkelijker op zowel Android als iOS.

Beter comics lezen dankzij Google Play Books

Mocht je een comic-liefhebber zijn, dan lees je je comics wellicht nog op papier – maar ben je wat meer vooruitstrevend of vind je het gewoon gemakkelijk die papieren ook digitaal te hebben, dan ben je ongetwijfeld bekend met apps als ComiXology en Marvel Unlimited. En zo zijn er nog wel wat apps gericht op comics te noemen. Google Play Books wil zich nu ook meer gaan concentreren op de liefhebbers van superhelden en meer en brengt daarom een update uit voor zowel Android als iOS, waarmee comics lezen gemakkelijker gaat.

Wanneer de update arriveert (kan op Android op elk moment gebeuren, iOS-bezitters moeten nog even wachten), dan krijg je toegang tot een betere horizontale modus, waarin je ook kunt scrollen. Ook zal Google je comics gaan aanraden, zodat je eigenlijk niets meer hoeft te missen dat belangrijk is in comic-land. Dit is de eerste keer dat Google een update uitbrengt die specifiek voor comic-liefhebbers is en het moet de dienst meteen dichterbij zijn concurrenten brengen. Totdat de update er is, moet je het nog even doen met een minder goede interface.

  • Google Play Books
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.