Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Play laat familie binnenkort aankopen delen’

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2015, 9:24 CategorieAndroid

Google heeft een update uitgebracht naar Google Play, die de app alvast voorbereidt op toekomstige features, zoals het delen van content. Welke content is echter nog niet duidelijk, omdat Google officieel nog niets over deze functie naar buiten heeft gebracht.

Google Play laat familie wellicht content delen

Afgelopen weekend heeft Google een update uitgebracht voor de Google Play-applicatie. De update lijkt op het eerste gezicht weinig te betekenen, maar bereidt de app wel voor op toekomstige features. Eén van de features die is ontdekt, is het delen van content onder familieleden. Dat zou dus kunnen betekenen dat iedereen de gekochte of gedownloade content kan installeren op elk Android-apparaat naar keuze, zonder daar extra voor hoeven te betalen – mits ze maar binnen de familiegroep staan en Google Play dat kan zien.

Onduidelijk is nog welke gekochte content er gedeeld kan worden. Wel zou het kunnen zijn dat ouders ook aankopen kunnen afkeuren en goedkeuren van hun kroost. Verder is uit de update op te maken dat Google de winkelapplicatie voorbereidt op het geven van cadeau’s via Google Play – jij koopt dan een app of een nummer en kunt die cadeau doen aan iemand anders. Echter, Google heeft zelf nog niets over deze nieuwe mogelijkheden bekendgemaakt, dus scharen we alle informatie tot die tijd nog onder het kopje geruchten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.