Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google rolt Google+-update op Android al uit

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2015, 9:01 CategorieAndroid

Google is al begonnen met de uitrol van de vernieuwde Google+-applicatie. Het apk-bestand is ook al los te downloaden, dus je hoeft niet te wachten totdat de update jouw kant op komt. Deze update haalt wel een hoop functies weg, wat toch een apart idee blijft.

Nieuwe Google+-app is al te downloaden op Android

Eerder deze week kwam in het nieuws dat Google het sociale netwerk Google+ van een broodnodige update heeft voorzien. Echter was toen nog niet duidelijk wanneer de apps dezelfde update zouden krijgen. Android-eigenaars die verzot zijn op Google+ hoeven niet langer te wachten, aangezien de update in kwestie nu al wordt uitgerold naar iedereen. Wil je daar niet op wachten, dan ben je zelf ook in staat handmatig de update uit te voeren door het apk-bestand te downloaden, die je vervolgens zelf kunt installeren.

Let wel op: want wanneer je het apk-bestand download en de update dus forceert, dan kan het zijn dat je niet meteen toegang krijgt tot de nieuwe user interface. Het helpt om de app data te verwijderen: dat kan door onder Instellingen je applicatiemanager op te zoeken, daarna Google+ te openen en op de knop te drukken die de data verwijderd. Waarschijnlijk moet je daarna wel opnieuw inloggen. De nadruk van Google+ ligt tegenwoordig op gemeenschappen en collecties – niet zozeer meer op foto’s en elkaar berichten sturen.

Wanneer de update op iOS verschijnt, is nog niet bekend.

  • Google+
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.