Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google voorziet Google+ van een redesign

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2015, 10:19 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat het sociale netwerk Google+ wordt voorzien van een redesign op het web, maar ook in de applicaties voor Android en iOS. De nieuwe look oogt simpeler en schoner en legt de nadruk op gemeenschappen en collecties.

Dit is het nieuwe Google+

Google is begonnen met het uitbrengen van het nieuwe design van Google+, het sociale netwerk van de zoekgigant. Deze nieuwe look moet schoner en simpeler ogen en de nadruk leggen om gemeenschappen en collecties. Dat zijn de twee onderdelen die Google+-gebruikers waarschijnlijk nog dagelijks gebruiken, aangezien andere onderdelen van het sociale netwerken inmiddels een eigen app en webapplicatie hebben gekregen, waaronder de populaire berichtendienst Hangouts en de gratis te gebruiken foto-opslagdienst Photos.

Door de nadruk te leggen op gemeenschappen en collecties, denkt Google dat het voor gebruikers gemakkelijk is de dingen te volgen die hen boeien. Ook moet het voor iedereen gemakkelijker zijn zelf dingen te delen en te laten zien. Hoewel de app-updates nog even op zich laten wachten, kun je wel alvast meedoen met het nieuwe Google+ door je bij Google aan te melden. Wanneer de updates voor de apps verschijnen, is niet bekend – maar wanneer dat gebeurt, dan verliest Google+ dus enkele functies die het voorheen wel had.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.