Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Haier brengt drie tablets uit in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2015, 13:53 CategorieAndroid

Haier, een groot huishoudapparatuurmerk, brengt drie tablets uit in Nederland: de HaierPad 971, HaierPad E801 en HaierPad Mini E700. Alle drie de tablets zijn voorzien van Android 4.4 en de goedkoopste variant heeft een adviesprijs van 79 euro en bedoeld voor het middensegment en het onderste gedeelte van de Android-tabletmarkt.

HaierPad 971, HaierPad E801 en HaierPad Mini E700

Huishoudapparatuurmerk Haier heeft bekendgemaakt drie tablets in Nederland te lanceren. De HaierPad 971 heeft een 9,75 inch IPS-scherm met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels, een 1.8 GHz quadcore-processor, goudkleurige aluminiumbehuizing en Android 4.4. Ook is er een vijf megapixel-camera aan de achterkant en een frontcamera van twee megapixels. Deze tablet heeft een batterij die acht uur meegaat, een micro-HDMI-aansluiting, WiFi, Bluetooth 4.0 en 16GB interne opslagruimte. De adviesprijs is 299 euro.

haier-haierpad-twee-tablets

De HaierPad E801 (Android 4.4) heeft een 1.6 GHz quadcoreprocessor en een 7,85 inch TFT-scherm. De tablet is licht, heeft een geheugencapaciteit van 8GB en kan dankzij Wi-Fi met andere apparaten communiceren. De tablet heeft aan de achterzijde een 2 megapixelcamera en aan de voorzijde een 0.3 megapixelcamera. De adviesprijs is 99 euro. HaierPad Mini E700 heeft een zeven inch scherm, 1024 bij 600 pixels resolutie, 4GB aan opslaggeheugen, Android 4.4 en een batterij die vier uur meegaat. Adviesprijs: 79 euro.

Alle drie de tablets zijn met name bedoeld voor mensen die graag foto’s bekijken of laten zien of voor het spelen van minder zware spelletjes.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.