Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor-toestellen krijgen Android 6.0 in februari

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2015, 10:13 CategorieAndroid

De smartphone- en phablet-merk Honor heeft laten weten dat Honor-eigenaars vanaf februari 2016 Android 6.0 kunnen verwachten. Wat Honor aan Android 6.0 Marshmallow heeft veranderd, is echter nog niet naar buiten gebracht door de fabrikant.

Deze Honor-toestellen krijgen Android 6.0

Binnenkort lanceert het smartphone- en phablet-merk Honor een bèta van Android 6.0 Marshmallow, voor de Honor 7. Dat toestel wordt waarschijnlijk gebruikt als testmodel voor de aankomende Android 6.0-update die Honor in februari van 2016 zal uitbrengen, voor iedereen met een modern Honor-model op zaken. Een tweet van de Indische afdeling van het bedrijf heeft laten weten welke toestellen die update mogen ontvangen: Huawei Honor 4C, Huawei Honor 4X, Huawei Honor 6 en Huawei Honor 6 Plus.

Honor is een dochteronderneming van Huawei, maar het moederbedrijf heeft voor haar eigen toestellen nog geen releasedatum naar buiten gebracht – weten dus nog niet wanneer de toestellen van Huawei worden overgebracht naar het nieuwe Android. Ondertussen heeft Huawei wel samen met Google de Nexus 6P gelanceerd in delen van de wereld en werkt het bedrijf rustig door aan de Huawei Mate 8-phablet: een 6 inch-apparaat dat mogelijk aan het einde van november aan de wereld wordt tentoongesteld, inclusief Android 6.0.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.