Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP TouchPad wordt ook voorzien van Android 6.0

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2015, 9:20 CategorieAndroid

Ook al is de HP TouchPad een oude tante op de tabletmarkt, dat betekent niet dat de community haar al vergeten is. Sinds 2011 wordt de tablet al voorzien van de nieuwste Android-versies door de Android-community en nu krijgt de tablet ook Android 6.0 Marshmallow.

HP TouchPad voorzien van Android 6.0: je verwacht het niet

Ook al ondersteunt HP de HP TouchPad-tablet al jaren niet meer, toch is de Android-community de 9,7 inch-tablet niet vergeten. Sinds 2011 krijgt de tablet namelijk ook de nieuwste versies van Android, ook al draait de tablet officieel helemaal niet op dat besturingssysteem – maar op webOS. Desondanks zagen we eerder al dat de TouchPad werd voorzien van Android 5.0, met natuurlijk flink wat sleutelwerk, en vandaag zien we dat de Android-gemeenschap de tablet gaat voorzien van het nieuwe Android, Android 6.0 Marshmallow.

hp-touchpad-android-6-1540x

Er is nu een alpha build beschikbaar van de Android-software. Deze nieuwe software brengt uiteraard nieuwe features naar de oude tablet toe, zoals de mogelijkheid energie te besparen wanneer het apparaat niet gebruikt wordt, cloud back-ups voor sommige applicaties en natuurlijk de mogelijkheid om per app aan te geven of ze ergens toegang tot krijgen of niet. Heb je een HP TouchPad thuis en wil je hier aan beginnen? Weet dan wel wat je doet en lees je vooral goed in: als het fout gaat, kan de tablet onherstelbaar beschadigd worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.