Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mate 8 wordt mogelijk op 26 november aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2015, 9:18 CategorieAndroid

Eerder kwam het gerucht naar buiten dat de Huawei Mate 8 begin november wordt aangekondigd; mogelijk gebeurt dit nu later in deze maand. De nieuwe datum staat volgens de geruchtenmolen op 26 november 2015.

Gerucht: Huawei Mate 8 op 26 november aangekondigd

Eind oktober verscheen het gerucht dat Huawei de Huawei Mate 8 op 5 november zou gaan aankondigen, gebaseerd op een uitnodiging waarop we mogelijk de nieuwste chip van het bedrijf op zouden zien, de Kirin 950-processor. Die processor zit volgens dezelfde geruchtenmolen in de nieuwe Mate 8-phablet en daarom leefde de gedachte dat de Chinese fabrikant beide producten op dezelfde dag zou onthullen. Dat blijkt nu echter niet het geval, omdat de geruchten nu spreken van een andere datum, namelijk 26 november.

huawei-mate-8-teaser

Ook wordt er geroepen dat de phablet eind november of begin december op de markt wordt uitgebracht, al zal dat mogelijk alleen voor China gelden op dat moment – dat is echter nog onduidelijk. Ook wordt er op de teaser die nu circuleert op het internet het cijfer acht gebruikt, waardoor het geruchtencircuit er bijna zeker van is dat de Huawei Mate 8 op die dag wordt aangekondigd. We moeten het nog maar zijn, maar het lijkt ons ook een simpele optelsom te zijn. Totdat Huawei de aankondiging doet, weten we echter niets zeker.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.