Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

In de game Lost Echo ga je op zoek naar je verdwenen vriendin

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2015, 8:56 CategorieAndroid

De game Lost Echo kwam al twee jaar geleden uit voor iOS, maar is nu ook te downloaden voor Android vanuit Google Play. In dit avonturenspel ga je op zoek naar je verdwenen vriendin – en jij lijkt de enige te zijn die zich haar nog kan herinneren.

Lost Echo: prachtig avonturenspel voor Android (en iOS)

Het is ongeveer twee jaar geleden dat de avonturengame Lost Echo uitkwam voor iOS en vanaf nu is het ook mogelijk de game te downloaden voor Android. In Lost Echo kruip je in de huid van Greg. Greg is op zoek naar zijn vriendin, die spoorloos verdwenen is. Daarbovenop komt dat niemand zich in de omgeving zijn vriendin kan herinneren, dus hij staat er zo goed als alleen voor. Lost Echo presenteert een interactief verhaal met bloedmooie visuals: zelfs twee jaar na zijn release vind je maar weinig games op mobile die zo mooi ogen.

Maar aan mooie plaatjes alleen hebben we natuurlijk niets, dus biedt Lost Echo ook rustige gameplay aan in de vorm van simpele puzzels, gesprekken met mensen, enkele minigames en natuurlijk het verkennen van de omgeving. Het is een ouderwets avonturenspel in een nieuw jasje, geschikt voor mobiele apparaten. En dergelijke games komen tot onze mening het beste tot hun recht op een tablet. Lost Echo kost je eenmalig 2,99 euro op Android; daarna heb je geen last van in-app-aankopen. Dezelfde prijs geldt voor de iOS-versie van de game.

  • Lost Echo
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.