Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Inbox by Gmail krijgt een Smart Reply-functie

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2015, 15:59 CategorieAndroid

Google heeft bekendgemaakt dat de Inbox by Gmail-applicatie binnenkort wordt voorzien van een update, met daarin Smart Reply. Smart Reply is een functie waarmee je sneller e-mails kunt beantwoorden, aangezien de app antwoorden voorstelt op basis van context.

Sneller reageren dankzij Smart Reply

Google heeft vandaag via zijn eigen blog naar buiten gebracht dat Inbox by Gmail binnenkort wordt voorzien van een handige update. Deze update zal de functie Smart Reply toevoegen en in de komende weken beschikbaar zijn. Met Smart Reply kun je voortaan e-mailberichten sneller beantwoorden, aangezien de applicatie een aantal standaardantwoorden voorstelt op basis van de context van de mail. Onduidelijk is of we straks de e-mails ook sneller in het Nederlands kunnen beantwoorden – met Engelstalige berichten werkt het in elk geval.

SmartReply_B_work_02_w_phone

Hierboven kun je zien hoe de app zal werken op een smartphone, maar Inbox by Gmail kan natuurlijk ook op een Android-tablet gebruikt worden. Je hebt straks de keuze uit drie standaard replieken. Mocht je toch een langere e-mail willen schrijven, dan kan Smart Reply je alvast op weg helpen. Google schreef zelf het volgende over de functie op zijn eigen blog.

Smart Reply suggests up to three responses based on the emails you get. For those emails that only need a quick response, it can take care of the thinking and save precious time spent typing. And for those longer emails that require a bit more thought, it gives you a jump start so you can respond right away.

Wanneer de update precies verschijnt voor Android en iOS, is helaas niet bekendgemaakt. Later deze week begint de uitrol van de update.

  • Inbox by Gmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.