Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Mini 4 heeft het beste scherm van de nieuwe iPads’

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2015, 9:01 CategorieiPad

Uit onderzoek van DisplayMate blijkt dat de iPad Mini 4 het beste scherm heeft in vergelijking met andere iPad-modellen. Maar de iPad Pro en de iPad Air 2 komen (natuurlijk) ook goed uit de bus.

DisplayMate: iPad Mini 4 heeft het beste scherm

Het team achter DisplayMate heeft het scherm van drie iPads met elkaar vergeleken: die van de iPad Mini 4, iPad Pro en de iPad Air 2. Uit het onderzoek blijkt dat de iPad Mini 4 het betere scherm heeft ten opzichte van de andere twee modellen. Desondanks concludeert DisplayMate wel dat het display van de iPad Pro van behoorlijke hoge kwaliteit is. Over het scherm van de iPad Air 2 wordt gezegd dat het nog steeds van hoge kwaliteit is, maar dat het wel achterloopt op de andere twee iPads – die een jaar jonger zijn, natuurlijk.

displaymate-ipad-mini-4

Qua helderheid en lcd-technologie moet de iPad Mini 4 het dan misschien wel afleggen tegenover zijn grotere broers, maar wanneer je kijkt naar batterijgebruik en kleurenweergave, dan wint de iPad Mini 4 het toch echt. DisplayMate noemt overigens alle iPads van Apple ‘onovertroffen’ als het gaat om schermreflectie (waar de iPad Mini 4 ook het beste op scoort). Mocht je een echt diepe kijk willen hebben op alle scores en ook echt alles te weten willen komen over dit onderzoek, dan kun je daar via deze link alles over lezen.

  • Delen:
Apple iPad mini 4
iOS
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.