Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus komt eerder dan september 2016 uit’

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2015, 9:26 CategorieiPhone

Volgens een anonieme, maar ‘goed ingelichte’ bron is het zo dat Apple de iPhone 7 Plus eerder dan in september gaat uitbrengen. Dat betekent dat Apple voor het eerst in vier jaar de releasemaand van zijn mobiele hardware gaat veranderen.

Gerucht: iPhone 7 Plus komt eerder uit dan normaal

Sinds de release van de iPhone 5 is het zo dat Apple jaarlijks zijn nieuwste iPhones lanceert in september, maar daar kan volgend jaar nog wel eens verandering in komen. Tenminste, dat meldt een bron aan de website Apple Insider, die volgens de Apple-website het in het verleden wel eens vaker bij het juiste eind had. Wanneer precies de nieuwste iPhone wordt gelanceerd, heeft de bron echter niet kunnen zeggen. Maar dat de lancering, samen met een kleiner iPhone 7-model, eerder plaatsvindt, weet de bron toch echt zeker.

Hoewel de plannen altijd nog kunnen veranderen, schijnt Apple van plan te zijn om de ontwikkeling van de nieuwste iPhone sneller te laten verlopen dan eerder het geval was. De verwachting is echter wel dat het design van deze iPhone heel erg anders wordt dan we tot nu toe gewend zijn van het bedrijf uit Cupertino (zie bijvoorbeeld hierboven voor een concept van het apparaat). Eerder kwam al het gerucht naar buiten dat deze iPhone 7 Plus wordt voorzien van 3GB aan werkgeheugen; 1GB meer dan het 4,7 inch-model dat ook uitkomt.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.