Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus krijgt 3GB aan werkgeheugen’

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2015, 9:46 CategorieiPhone

De nieuwste iPhone is nog maar net op de markt, maar dat weerhoudt de geruchtenmolen er niet van alvast naar de iPhone 7 Plus te kijken. Over dat toekomstige apparaat wordt namelijk gedacht dat het wordt voorzien van 3GB aan werkgeheugen.

iPhone 7 Plus en de glazen bol

Ming-Chi Kuo is een bekende analist die wel vaker uitspraken doet over de toekomst van Apple, met betrekking tot iPhones en iPads. Deze week komt deze beste man wederom in het nieuws met een opmerkelijke gedachte over de onaangekondigde, maar zeker aankomende iPhone 7 Plus – een phablet die Apple mogelijk aan het einde van 2016 op de markt wil uitbrengen. Dit is zeker niet het eerste gerucht of idee dat over de nieuwe hardware de wereld in is geholpen en zal – tot aan de aankondiging – ook zeker niet de laatste zijn.

Kuo is van mening dat Apple aan het einde van 2016 wederom twee modellen van de iPhone 7 zal uitbrengen – een normale en een Plus-variant. Qua schermgrootte zou er niets veranderen: de normale iPhone krijgt een scherm van 4,7 inch terwijl de Plus-versie 5,5 inch krijgt. Niet geheel verrassend denkt Kuo dat beide iPhones worden voorzien van de A10-processor (ook nog niet aangekondigd), maar er zal wel een verschil in werkgeheugen zijn. de iPhone 7 Plus zou namelijk 3GB aan werkgeheugen krijgen en het kleinere model 2GB.

Het is nog te vroeg om hier iets over te melden – maar een interessante gedachte is het zeker.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.