Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Everyphone: Japans bedrijf maakt de dunste Windows-phablet

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2015, 21:27 CategorieWindows

De Everyphone wordt de dunste phablet die op het besturingssysteem Windows 10 loopt. Het Japanse bedrijf Yamada heeft het toestel aangekondigd. Morgen gaat het in Japan in de verkoop.

Bescheiden hardware

De phablet heeft een scherm van 5,5 inch. Het toestel is dunner dan alle andere Windows Phones, met 6,9 millimeter van rug tot buik. De hardwarespecificaties zijn verder bescheiden. De smartphone loopt op een vrij langzame Qualcomm Snapdragon 410-processor, die is geklokt op 1,2Ghz. Er wordt 2GB ram bij geleverd, plus 32GB intern geheugen met een micro sd-kaartsleuf om dat uit te breiden.

300 euro

Aan de achterkant prijkt een 13-megapixelcamera, en aan de voorkant vinden we een 5-megapixel selfiecamera. In Japan krijgen de eerste drieduizend kopers er een gratis bluetooth toetsenbord en een screenprotector bij, als het toestel morgen in de verkoop gaat. De telefoon kost omgerekend 320 dollar, of net iets meer dan 300 euro.

everyphone-windows-10

Everypad

Everyphone is in Nederland een onbekend merk, net als zijn tabletbroertjes Everypad en Everypad Pro. Het valt niet te verwachten dat deze phablet in ons land zal uitkomen. Wellicht is het na enige tijd wel mogelijk om er via grijze import aan te komen.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.