Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Keeper Password Manager ondersteunt vingerafdrukken

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2015, 10:10 CategorieAndroid

De makers van de Keeper Password Manager-applicatie op Android hebben aangekondigd dat de app nu ook vingerafdrukken ondersteunt. Dat betekent dat je de app vanaf nu kunt ontgrendelen door simpelweg je vinger op de vingerafdrukscanner te houden.

Ontgrendel Keeper Password Manager met je vingerafdruk op Android

Keeper Password Manager is een applicatie waarmee je al je wachtwoorden kunt beheren en waarin je ze veilig kunt opslaan. De app wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt en over het algemeen zijn de ervaringen positief en een score van 4,2 sterren laat dat ook goed zien. Vanaf nu kan de ervaring met de applicatie echter alleen maar beter worden, aangezien de makers van de app enkele nieuwe functies hebben toegevoegd in een nieuwe update, zoals de ondersteuning voor vingerafdrukscanners.

  • Dankzij Android 6.0 Marshmallow is het voor app-ontwikkelaars gemakkelijker om vingerafdrukscanners te ondersteunen en Keeper Password Manager maakt hier goed gebruik van. Je kunt de app ontgrendelen met de vingerafdrukscanner, waarna je dus toegang krijgt tot al je wachtwoorden en andere gevoelige data.
  • Ook ondersteunt Keeper Password Manager vanaf nu FastFill. Dat is een optie waarmee snel bestaande inloggegevens kunnen worden opgeroepen binnen andere Android-apps en -browsers, waardoor je overal sneller kunt inloggen. Zo hoef je voor die apps en sites geen wachtwoorden meer te onthouden.

Om gebruik te maken van deze update, heb je uiteraard met een smartphone, phablet of tablet met Marshmallow én een vingerafdrukscanner nodig. Is dat het geval, dan kun je Keeper Password Manager via de onderstaande link downloaden.

  • Keeper Password Manager
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.