Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Krachtigere Nvidia Shield Tablet X1 is onderweg’

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2015, 9:37 CategorieAndroid

Volgens de laatste geruchten zou de fabrikant Nvidia momenteel werken aan een nieuwe versie van de Nvidia Shield Tablet. Deze nieuwe versie zou een stuk krachtiger moeten zijn en de naam Nvidia Shield Tablet X1 met zich meekrijgen.

Gerucht: Nvidia Shield Tablet X1 op komst

Nvidia werkt mogelijk al aan de opvolger van de Nvidia Shield Tablet, die onlangs nog een nieuwe versie kreeg. De nieuwe Nvidia Shield Tablet zal de naam Nvidia Shield Tablet X1 met zich meekrijgen en een stuk krachtiger worden dan zijn voorganger, als we een benchmark mogen geloven. De benchmark in kwestie in GFXBench, die doorgaans wel te vetrouwen is als het om onaangekondigde tablets gaat. Hieronder hebben we alle specs op een rij gezet, die te vinden zijn in de benchmark – en ze lijken vooralsnog geloofwaardig.

 • OS: Android 6.0
 • Display: acht inch
 • Resolutie: 1200 bij 1920 pixels
 • Cpu: quadcore-processor, geklokt op 1,9GHz
 • Gpu: Nvidia Tegra X1
 • Werkgeheugen: 3GB
 • Intern geheugen: 32GB
 • Camera’s: niet bekend
 • Features: accelerometer, Bluetooth, gps, gyroscoop, lichtsensor, WiFi

De nieuwe Nvidia Shield Tablet zal dus even groot zijn als zijn voorgangers en vooral onder de motorkap verbeterd worden. Wanneer Nvidia de nieuwe tablet aankondigt, is niet bekend. Maar het hoeft nu niet lang meer te duren.

 • Delen:

Reacties

 1. Jan Bos
  25 november, 2015 om 13:02

  Jammer van die 8 inch. Ik ben toe aan een nieuwe tablet, maar dan wel minimaal 10inch.
  Jammer. Echt jammer.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.