Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Laatste episode Game of Thrones verschijnt volgende week

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2015, 16:54 CategorieAndroid

Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de laatste aflevering van Game of Thrones volgende week verschijnt op Android en iOS. Het gaat hier om de zesde aflevering, wat anders is dan alle andere Telltale-gameseries; die hebben namelijk vijf episodes per seizoen.

Game of Thrones: A Telltale Games Series – The Ice Dragon

Telltale Games, producent van de populaire avonturentitels zoals The Walking Dead, The Wolf Among Us en Back to the Future, heeft bekendgemaakt dat iedereen op Android en iOS vanaf volgende week de laatste aflevering van Game of Thrones kan downloaden op zijn mobiele apparaat. Het gaat hier om de zesde aflevering van het eerste seizoen van Game of Thrones: A Telltale Games Series, genaamd The Ice Dragon. Waarschijnlijk verschijnt het spel op donderdag 19 november, aangezien de mobiele versie vaker twee dagen na de consoleversie verschijnt.

Mocht je nog niet zijn begonnen aan de serie, maar wil je dat nog wel doen, lees dan nu niet verder; hierna staan namelijk spoilers. Mocht je al weten helemaal bij zijn, dan weet je dat er een hoop op het spel staat voor de familie Forrester, nu Whitehall meer grip krijgt op Ironrath, dankzij Ramsay Bolton. De Forresters moeten dus alles op alles zetten om hun familie te redden – of dit nu via gesprekken of geweld gaat. Ondertussen ontdekt Gared achter de muur wat het geheim van de North Grove is en leert Mira ook een belangrijke les in King’s Landing.

  • Game of Thrones: A Telltale Games Series
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.