Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lego Ninjago: Shadow of Ronin nu beschikbaar voor iOS

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2015, 16:48 CategorieApplicaties

Warner Bros. Interactive heeft bekendgemaakt dat de game Lego Ninjago: Shadow of Ronin vanaf vandaag verkrijgbaar is voor iOS. De game is gebaseerd op de televisieserie met de naam Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu.

Nieuwe Lego Ninjago-game verkrijgbaar voor iPad en iPhone

De interactieve afdeling van Warner Bros. heeft samen met de creatieve geesten van ontwikkelaar TT Games en natuurlijk de LEGO Group de game Lego Ninjago: Shadow of Ronin uitgebracht voor iOS. De game is gebaseerd op de televisieserie van Lego Ninjago, met de subtitel Masters of Spinjitzu. Deze game was eerder al uitgebracht voor de Nintendo 3DS, maar is nu dus ook verkrijgbaar op mobiele apparaten, met een verbeterde ervaring voor spelers en nieuwe touchscreen controls en een opgewaardeerd hintsysteem.

In Lego Ninjago: Shadow of Ronin nemen spelers het op tegen een nieuwe bedreiging, genaamd Ronin. Ronin, geholpen door zijn leger van duistere samurai, is op een missie om de herinneringen van Ninja’s te stelen met behulp van het eeuwenoude en krachtige wapen de Obsidian Glaive. Spelers rijden, vliegen, stoten en glijden zich een weg door iconische locaties uit de televisieserie, terwijl zij de Ninja’s helpen hun krachten terug te krijgen, voordat Ronin zijn plan voltooit en een nog groter kwaad loslaat in Ninjago.

Door gebruik te maken van Spinjitzu-technieken kunnen fans ook de unieke krachten van elke Ninja ontketenen om vijanden te verslaan, puzzels op te lossen en zelfs de krachten te bundelen om de legendarische en multi elementaire ‘Tornado of Creation’ te maken. Lego Ninjago: Shadow of Ronin is nu verkrijgbaar voor 4,99 euro voor iPhone, iPad en iPod touch in de App Store. Binnenkort komt de game ook naar Android toe, maar zowel de ontwikkelaar als de uitgever heeft nog niet aangegeven wanneer het zover is.

 • Lego Ninjago: Shadow of Ronin
 • Delen:

Reacties

 1. Cindy
  11 augustus, 2018 om 21:50

  Hallo
  Ik hoop dat dit nog gelezen word mijn zoontje heeft het spel gekocht voor op zijn ipad en vind het geweldig alleen kan hij niet verder in level 7 de kluizen van ijs en vuur.
  Hier zit een fout in als hij het goud gesmolten heeft moet hij zijn draaikolk uitvoeren en dan komt er een grote toren tevoorschijn…en hier zouden trappen op moeten zitten alleen bij hem zijn die afwezig ….. iemand enig idee hoe dit kan ? Als ik op youtube kijk zie dus wel de trap met draken koppen verschijnen

  Alvast bedankt groetjes
  Cindy

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.