Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo werkt aan twee nieuwe Thinkpad X1-tablets’

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2015, 8:59 CategorieWindows

Naar verluidt werkt Lenovo momenteel aan twee nieuwe Lenovo Thinkpad X1-tablets: een convertible en eentje met een toetsenbord. Deze informatie is afkomstig uit een gelekt toekomstplan van het bedrijf; Lenovo heeft zelf niets aangekondigd.

Gerucht: twee nieuwe Lenovo Thinkpad X1-tablets op komst

De Lenovo Thinkpad X1-lijn is een serie dunne en lichte laptops gemaakt van premium materialen en natuurlijk premium hardware. Het eerste model verscheen in 2012 en sindsdien heeft het bedrijf elk jaar een nieuw model op de markt gebracht. Dat principe kan nog wel eens gaan veranderingen: uit gelekte toekomstplannen blijkt namelijk dat Lenovo dit jaar niet één, maar drie nieuwe Thinkpad X1-modellen op de markt wil uitbrengen. Naast de jaarlijkse laptop, zouden er namelijk ook twee tablets binnen de serie worden uitgebracht.

lenovo-fy2015-2016

Als eerste zou de Lenovo Thinkpad X1 Yoga 14 uit worden gebracht in december van dit jaar. Dit is een convertible tablet met een scherm van veertien inch en een scharnier die het scherm in staat stelt zich om zijn as te draaien. Het tweede model is de Lenovo Thinkpad X1 Tablet 12: een tablet met een scherm van twaalf inch, die voorzien is van een afneembaar toetsenbord. Mochten deze plannen kloppen, dan zien we dus nog tenminste één nieuwe Lenovo dit jaar – en de volgende misschien al in januari, tijdens de CES 2016-beurs.

  • Delen:
Lenovo ThinkPad X1 Tablet
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.