Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G3 krijgt Marshmallow in december’

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2015, 9:37 CategorieAndroid

Volgens de laatste geruchten krijgt de LG G3 in december al de update naar het nieuwe Android, Android 6.0 Marshmallow. De upgrade zou tussen 16 en 18 december worden vrijgegeven in Polen, zoals LG in het verleden wel vaker heeft gedaan.

Gerucht: Marshmallow onderweg voor de LG G3

Er is er nieuw gerucht opgedoken over de Marshmallow-update voor de LG G3. LG zou namelijk achter de schermen de puntjes op de i hebben gezet voor deze upgrade en binnenkort voornemens zijn die te willen lanceren in Polen. Daar zouden de mensen met een G3 op zak de update vanaf 16 december kunnen binnehalen. LG-klanten in Polen hebben in het verleden vaker als eerste een Android-update kunnen binnenhalen voor hun phablets, dus er is geen reden om niet te geloven dat dit wederom het geval zal zijn.

Hoe het echter zit met de rest van de wereld, is nog niet zeker. Waarschijnlijk verschijnt de update pas later in Nederland, mogelijk in januari of februari in 2016. Maar dat is voorlopig niet speculatie, aangezien LG nog niets over de software-update naar buiten heeft gebracht. Ondertussen hebben andere fabrikanten ook al laten weten wanneer en welke toestellen worden voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Onder andere Sony, Samsung, Huawei en Honor hebben al laten weten wat er in de toekomst ligt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.