Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G5 met metalen body verschijnt in Q1 2016’

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2015, 13:42 CategorieAndroid

Volgens de laatste geruchten is het zo dat LG voornemens is de LG G5 met metalen body te lanceren in het eerste kwartaal van 2016. Naast de metalen body zou de phablet ook een geheel nieuw design met zich meekrijgen.

Gerucht: LG G5 verschijnt in het eerste kwartaal van 2016

Er zijn nieuwe geruchten opgedoken over de LG G5-phablet. Dit toestel zou namelijk in het eerste kwartaal van 2016 moeten verschijnen en een metalen body krijgen. Vooral dat laatste lijkt waarschijnlijk, omdat LG één van de laatste grote fabrikanten is die nog toestellen met een plastic body uitbrengt. De LG V10 heeft al een metalen frame en is daardoor iets duurzamer, maar voor de LG G5 zou het bedrijf dus volledig voor metaal kunnen kiezen. En dat gaat mogelijk ten koste van de verwijderbare batterij en een microSD-kaart.

Over het nieuwe design wordt gezegd, door bronnen die het toestel al zouden hebben gezien, dat LG volledig weg stapt van het design die het al jaren doorvoert. Mocht LG inderdaad de LG G5 in het eerste kwartaal van 2016 uitbrengen, dan komt dat waarschijnlijk doordat Samsung mogelijk de Galaxy S7 – in welke vorm dan ook – in hetzelfde kwartaal op de markt wil uitgeven. LG zou het dan rechtstreeks tegen de Zuid-Koreaanse gigant opnemen. LG heeft tot op heden nog niets bekendgemaakt, dus houden we het voor nu op geruchten.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.