Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logi Create: de eerste third-party accessoires voor iPad Pro

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2015, 13:00 CategorieAccessoires

Het merk Logi heeft samen met Apple gewerkt aan twee third-party accessoires die speciaal zijn ontwikkeld voor de iPad Pro. Het gaat hier om een toetsenbord met verlichting en een beschermde hoes inclusief een kickstand.

Logi en Apple brengen Logi Create-accessoires uit voor iPad Pro

Vandaag kondigt het merk Logi, in samenwerking met Apple, twee third-party accessoires aan voor de iPad Pro. De eerste accessoire is een toetsenbord met aanpasbare verlichting onder de toetsen, die gebruikmaakt van de Smart Connector – zo hoef je het toetsenbord niet handmatig aan te zetten of op te laden. Ook blijft het toetsenbord gewoon zitten tijdens het typen en hoef je hem niet met Bluetooth te koppelen. Het toetsenbord heeft 19mm-toetsen, maakt gebruik van iOS-snelkoppelingen en beschikt over een kickstand.

logi-create-toetsenbord-ipad-pro

De tweede accessoire is een beschermende hoes, die eveneens is voorzien van een ingebouwde kickstand. Je kunt de hoes gebruiken wanneer je een video wil kijken op de iPad Pro of bijvoorbeeld wanneer je hem plat neerlegt tijdens het tekenen, zodat de achterkant niet beschadigd. Ook voegt deze hoes geen extra onnodig gewicht toe aan de iPad Pro en wordt hij ook niet ineens veel groter wanneer de hoes eromheen zit.

logi-create-hoes-ipad-pro

Prijs en beschikbaarheid

Logi Create Backlit Keyboard Case, zoals het toetsenbord heet, kost 149,99 euro en is vanaf begin november verkrijgbaar. De Logi Create Protective Case with Any-angle Stand, zoals de volledige naam luidt, zal ook begin november verkrijgbaar zijn, maar dan voor een adviesverkoopprijs van 79,99 euro.

 

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.