Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lumia 950 XL eind november verkrijgbaar in Duitsland

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2015, 9:55 CategorieWindows

Het Twitter-profiel van Lumia, het smartphone- en phablet-merk van Microsoft, heeft laten weten dat de Lumia 950 XL eind november verschijnt. Dit staat te lezen op het Duitse profiel van het bedrijf, waardoor de gedachte leeft dat de phablet ook op die dag naar Nederland komt.

Verschijnt de Lumia 950 XL op 28 november in Nederland?

De Duitse tak van Microsofts Lumia heeft via Twitter bevestigd dat de Lumia 950-smartphone en de Lumia 950 XL-phablet beide vanaf 28 november te koop zijn in Duitsland. De andere Twitter-profielen of andere communicatietakken van het merk hebben echter nog niets van zich laten horen, waardoor het moment onduidelijk is of die datum ook elders in Europa geldt. De gedachte die momenteel leeft is dat de Lumia 950 XL straks ook vanaf 28 november verkrijgbaar is in Nederland, maar niets is momenteel nog zeker.

Wanneer de Microsoft Lumia 950 en Lumia 950 XL worden uitgebracht, dan krijgen ze respectievelijk een prijskaartje van 599 euro en 699 euro. Het toestel draait op Windows 10, beschikt over een 5,7-inch display, is voorzien van een octacore in de processor, is 8,1 millimeter dun en is voorzien van Continuüm. Eerder kwam al naar buiten dat de phablet vanaf begin december te koop zou zijn in Nederland. Wel is het nu al mogelijk om beide modellen te pre-orderen bij online retailers. Wellicht komt-ie dus net even wat eerder uit.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.