Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met uMake zet je 2D-schetsen om in 3D-modellen op iPad Pro

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2015, 9:21 CategorieApplicaties

De de iPad Pro-applicatie uMake kunnen tekenaars voortaan in een handomdraai hun 2D-schetsen omzetten in 3D-modellen. De app is gratis uit te proberen, maar wanneer je er optimaal gebruik van wil maken dan moet je toch echt upgraden.

uMake: verander 2D-schetsen in 3D-modellen

Mocht je een ontwerpen of fanatieke tekenaar zijn en wil je graag wat van je 2D-schetsen omzetten in 3D-modellen, dan kan dat vanaf nu op je iPad Pro met de applicatie uMake. Volgens de makers van de app kun je je 2D-tekeningen in een handomdraai omzetten naar een volwaardige 3D-versie. Heb je de tekening omgezet van 2D naar 3D, dan kun je vanaf dat punt ook nog de tekening in kwestie aanpassen. Op die manier hoef je niet steeds te wachten op het renderen (wat overigens ook snel gebeurd) en kun je meteen verder met tekenen.

Bovendien ben je in staat om de tekeningen te exporteren naar veelgebruikte extensies binnen de ontwerp- en tekenindustrie, zoals png, iges en obj. Zodoende kun je de geëxporteerde tekeningen importeren in een ander programma, bijvoorbeeld op je pc – je kunt namelijk niet alles met uMake doen wat je voor ogen hebt. De app is vanaf nu gratis uit te proberen en te gebruiken, maar je dient wel te upgraden naar een maand- of jaarabonnement om alles uit de applicatie te halen, die te bereiken is via de onderstaande downloadlink.

  • uMake
  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.