Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt video’s uit over Surface Pro 4

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2015, 9:04 CategorieWindows

Microsoft heeft deze week enkele nieuwe video’s uitgebracht over de Surface Pro 4, waarin wordt ingegaan op nieuwe features van de tablet ten opzichte van het vorige model, de Surface Pro 3. Het gaat om vier video’s, waarvan drie vijftien seconden duren.

Nieuwe video’s over Surface Pro 4

Binnenkort lanceert Microsoft de nieuwste Surface Pro-tablet in Nederland, de Surface Pro 4, maar in Noord-Amerika is de hybride tablet al in de winkel te koop. Daarom heeft het bedrijf enkele nieuwe video’s uitgebracht over het apparaat, om te laten zien waarin het precies verschilt ten opzichte van de vorige Surface Pro-tablet, de Surface Pro 3. Hieronder kun je in totaal vier video’s waarvan drie vijftien seconden duren en elke video heeft een andere boodschap – zo ben je snel helemaal op de hoogte van de belangrijkste verschillen.

In de bovenstaande video zien we dat Microsoft de nadruk legt op het grotere scherm van 12,3 inch (dat 0,3 inch groter is dan die van de Surface Pro 3), de speakers (die veertig procent harder geluid kunnen uitzenden) en de nieuwe Surface Pen. In de onderstaande drie video’s zien we welke mensen onder meer gebruikmaken van de nieuwste tablet van Microsoft. Het gaat om allerlei creatieve mensen – een insteek die we Apple ook vaak zien gebruiken ter promotie van zijn iPads. Maar dan moet je wel een creatief beroep hebben, natuurlijk.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.