Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft OneNote straks beter te bereiken op Android

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2015, 8:53 CategorieAndroid

Microsoft heeft aangekondigd binnenkort de Microsoft OneNote-applicatie beter bereikbaar te maken op het Android-besturingssysteem. De softwaremaker wil een badge introduceren, waardoor OneNote eigenlijk altijd bereikbaar is, ongeacht de app die je gebruikt.

Microsoft OneNote krijgt binnenkort een update op Android

Microsoft wil een update voor Microsoft OneNote uitbrengen op Android, waardoor de app beter bereikbaar wordt op het mobiele besturingssysteem van Google. Dat wil de softwaremaker realiseren door de introductie van een badge. Hiermee wil Microsoft het probleem oplossen dat OneNote eigenlijk gecreëerd heeft: multitasking. Door de Android-badge is de app straks altijd en snel bereikbaar, ongeacht de andere applicatie die je hebt geopend, waardoor je sneller notities en screenshots kunt maken en teksten kunt kopiëren en plakken.

Wanneer de update eenmaal aangekomen is, dan kun je de badge activeren vanuit de Microsoft OneNote-applicatie. Nu kan het natuurlijk zijn dat het irritant is om altijd maar zo’n badge in je scherm te hebben staan (hij staat op de voorgrond), maar wanneer je OneNote vaak gebruikt dan kun je de functie natuurlijk handig vinden. Overigens wil Microsoft ook een soortgelijke update uitbrengen voor mensen met een iPhone 6S of 6S Plus. OneNote ondersteunt daar straks ook 3D Touch, waardoor je nog sneller de app kunt gebruiken dan nu het geval is.

  • Microsoft OneNote
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.