Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Minecraft: Story Mode Episode 3 nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2015, 17:08 CategorieAndroid

De derde aflevering van Minecraft: Story Mode is vanaf nu te downloaden vanuit Google Play van Google en de App Store van Apple. Wanneer je de seizoenspas hebt aangeschaft, dan kun je aflevering drie uiteraard nu voor niets downloaden en spelen.

Aflevering drie van Minecraft: Story Mode nu verkrijgbaar

Telltale Games, de studio achter populaire spellen als The Walking Dead, The Wolf Among Us, Game of Thrones en meer, heeft bekendgemaakt dat aflevering drie van Minecraft: Story Mode vanaf nu te downloaden is op Android en iOS. Je kunt de episode los kopen en spelen wanneer je dat wil, maar het verhaal, je keuzes en de consequenties komen pas echt goed tot hun recht wanneer je de volledige ervaring doorspeelt. Daarvoor moet je nu dus al aflevering één en twee hebben gespeeld en later kun je beginnen aan vier en vijf.

Uiteraard is er ook dit keer een season pass aanwezig, waarmee je alle afleveringen van deze serie in één keer koopt, met korting. Ben je dus een fan van de spellen van Telltale Games, dan weet je nu al ongeveer wat je kunt verwachten en of je zo’n pas je geld waar vindt. Dat gezegd hebbende: Minecraft: Story Mode is in vergelijking met het eerdere werk van Telltale een stuk luchtiger en bevat daardoor minder zware keuzes en consequenties. De game lijkt voor een jonger publiek te zijn gemaakt – maar blijft verder wel boeien.

  • Minecraft: Story Mode
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.