Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nee, de Google Nexus 6P buigt niet zomaar

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2015, 9:28 CategorieAndroid

Afgelopen weekend dook er een video op waarin te zien was hoe gemakkelijk de Google Nexus 6P buigt, maar dit blijkt niet het geval. Je kunt uiteraard de Nexus 6P wel buigen, iets dat stukken gemakkelijker gaat wanneer je al het scherm het beschadigt, bijvoorbeeld.

Er is geen #bendgate voor Google Nexus 6P

#bendgate: een hashtag die in het leven is geroepen nadat een flink aantal iPhone 6 Plus-modellen in de broekzak van de eigenaar er gebogen uit kwamen. Daarna verschenen er talloze video’s online van YouTubers die hun eigen smartphone of phablet probeerde te buigen – in veel gevallen lukte dat helaas ook regelmatig of zonder moeite, vandaar dat de hashtag is blijven hangen. Nu werd de tag ook gekoppeld aan de Google Nexus 6P dit weekend, door een video die op YouTube verscheen en hieronder te zien is.

In de video is te zien hoe de eigenaar van de phablet het toestel aan verschillende test onderwerpt. Het scherm wordt bekrast en het apparaat wordt verbrand en uiteindelijk zien we dat het scherm van de Nexus 6P zelfs barst bij een aanraking. Vervolgens probeert de jongen het toestel te buigen en voila: de Nexus 6P geeft mee. Dat is niet vreemd: het scherm van de phablet zorgt er doorgaans voor dat de hardware niet gebogen kan worden – en wanneer je het scherm eerst molt en daarna de Nexus 6P buigt, ja, dan krijg je #bendgate.

Gelukkig hebben we ook tal van andere video’s die laten zien dat de phablet niet zomaar meegeeft, zoals je kunt zien in de video hieronder. We hoeven ons gelukkig dus nergens zorgen over te maken – zolang het scherm maar heel blijft.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.