Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe versie WhatsApp nu live in Google Play

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2015, 11:22 CategorieAndroid

WhatsApp heeft een nieuwe versie van de berichtendienst in Google Play gezet, die toegang biedt tot veel nieuwe functies. Zo ben je nu in staat berichten van een ster te voorzien en een ‘rijke preview’ te krijgen van een gedeelde link binnen de applicatie.

Download nu de nieuwste versie van WhatsApp

In de afgelopen maanden heeft WhatsApp enkele nieuwe functies uitgeprobeerd in bèta- en ontwikkelaarsversies van de berichtendienst en de meeste daarvan zijn nu geïmplementeerd. De nieuwste versie van WhatsApp is vanaf nu ook te downloaden uit Google Play. Mogelijk heb je de update al ontvangen op je smartphone of tablet. Zo niet, geen nood, want dan komt hij er elk moment aan. Mocht het je te lang duren, dan kun je de nieuwe versie ook downloaden via APK Mirror. Hieronder nemen we de nieuwe features met je door.

  • Je bent nu in staat om berichten van een ster te voorzien. Berichten met sterren zijn later gemakkelijker terug te vinden, dankzij een extra optie binnen de tab voor Chats.
  • Gedeelde links krijgen voortaan een ‘rijke preview’. Dat houdt in dat je de eerste woorden en een foto ziet van de pagina die iemand met je deelt of die jij met iemand deelt. Je kunt er ook voor kiezen de preview niet mee te versturen.
  • Ondersteuning voor de direct share-optie binnen Android, maar alleen voor de mensen met Android 6.0 of hoger op hun Android-apparaat.

Download de nieuwste versie van WhatsApp via de onderstaande downloadlink.

  • WhatsApp
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.