Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nokia’s Z Launcher kan nu ook overweg met (Engelse) synoniemen

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2015, 16:38 CategorieAndroid

Nokia heeft deze week de Z Launcher voorzien van een update, waardoor het onder meer mogelijk is synoniemen te gebruiken voor het opzoeken van apps. Ook kun je direct een WhatsApp-berichten sturen vanuit de launcher naar een contactpersoon.

Nokia’s Z Launcher heeft een update gekregen

Nokia’s Z Launcher is een launcher die probeert te voorspellen welke app je op dat moment wil gebruiken en presenteert daarnaast altijd apps die je heel vaak gebruikt op je homescreen. De launcher past zich dus in principe aan jou aan. Een andere opvallende feature is de mogelijkheid een letter of woord te tekenen op het scherm, waarna Z Launcher je een aantal opties presenteert. Vooral dat laatste is nu veel krachtiger geworden, aangezien de Android-launcher nu ook ondersteuning aanbiedt voor (Engelse) synoniemen.

Zoek je bijvoorbeeld Spotify? Dan kun je ook ‘music’ opschrijven en Z Launcher zal daarna de apps naar bovenhalen die te maken hebben met muziek. Het woord ‘browser’ toont alle browsers op je Android en ‘e-mail’ alle e-mailapplicaties. Ook kun je voortaan een naam van een WhatsApp-contact invoeren, waarna je meteen het gesprek kunt beginnen. Hoe vaker je een bepaald persoon zodoende aanspreekt, hoe hoger diegene op de lijst komt te staan – eigenlijk net zoals het geval is met de applicaties die je op het toestel hebt geïnstalleerd.

Deze functies zijn nog wel in bèta en vanaf APK Mirror te downloaden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.