Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Octodad: Dadliest Catch uitgebracht voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2015, 8:26 CategorieAndroid

De game Octodad: Dadliest Catch is vanaf nu ook verkrijgbaar voor mobiele platformen, namelijk voor Android en iOS. Mocht je denken dat het woord ‘dadliest’ verkeerd gespeld is, dan heb je gelijk – maar technisch gezien ook weer niet.

Download nu Octodad: Dadliest Catch

Octodad: Dadliest Catch is één van die indie-spellen die iedereen wel eens gezien of gespeeld heeft. Het is een game waarin je speelt met een octopus, die getrouwd is met een vrouw (een mens), kinderen en een baan heeft en probeert te doen alsof hij geen octopus is. Dat zorgt doorgaans voor hilarische situaties, aangezien een octopus helemaal niet op land zou moeten kunnen leven vanwege zijn lichamelijke eigenschappen (los van het gebrek aan water). Door zijn zuignappen blijft er bijvoorbeeld nog wel eens wat aan hem kleven.

Het idee achter het spel is dan ook: de dag doorkomen door doodgewone taken uit te voeren. Maar omdat je een octopus bent, wil dat natuurlijk niet altijd lukken. Niemand in de wereld van dit spel heeft ook maar een flauw vermoeden van de geheime identiteit van Octodad (hij is een octopus, oké?). Octodad: Dadliest Catch is één van spellen die je zelf ervaren moet hebben om te begrijpen hoe grappig doodnormale menselijke situaties kunnen zijn wanneer je een wezen bent zonder botten of spraakvermogen, maar mét zuignappen.

  • Octodad: Dadliest Catch
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.