Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Officieel uitziende Huawei Mate 8-renders opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2015, 17:01 CategorieAndroid

Er zijn renders opgedoken waar we mogelijk de Huawei Mate 8 op te zien krijgen. De afbeeldingen zien er geloofwaardig uit. Over twee dagen organiseert Huawei een persevenement, waar het bedrijf onder andere de Mate 8 zou gaan aankondigen.

Is dit de Huawei Mate 8?

Nog maar twee dagen te gaan en dan organiseert Huawei een persevenement. De verwachting is dat het Chinese bedrijf onder andere de Huawei Mate 8 gaat aankondigen. De afgelopen weken hebben we al veel gehoord over de phablet, die mogelijk veel gaat lijken op de Google Nexus 6P. Vandaag duikt op Weibo, de Chinese tegenhanger van Twitter, enkele renders op van de Huawei Mate 8. Deze afbeeldingen zien er professioneel genoeg uit om te denken dat dit nog wel eens het echte werk zou kunnen zijn, maar zeker weten doen we niet.

huawei-mate-8-renders

Als we deze afbeeldingen naast andere Huawei-smartphones en -phablets leggen, dan valt op dat Huawei gekozen heeft voor meer ronde aspecten, zoals bij de vingerafdrukscanner en de camera, dan de hoekige designelementen die we op die andere apparaten tegenkomen. De Huawei Mate 8 krijgt mogelijk een zes inch scherm met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk de zelfgemaakte Kirin 950-processor, samen met 3GB of 4GB aan werkgeheugen. Donderdag hopen we de bevestiging te krijgen.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.