Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 2 krijgt Marshmallow in eerste kwartaal van 2016

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2015, 15:19 CategorieAndroid

OnePlus, het bedrijf achter de populaire OnePlus-smartphones en -phablet, laat weten dat Android 6.0 begin volgend jaar gelanceerd wordt. Het gaat hier dan om een speciale versie van Marshmallow, eentje die verwerkt zit in het Cyanogen OS van OnePlus.

OnePlus 2: Android 6.0 komt eraan

Nu Android 6.0 Marshmallow gelanceerd is door Google, wil iedereen natuurlijk weten wanneer het nieuwe Android hun toestel aandoet. Voor de OnePlus-eigenaar komt het neer op maximaal nog vijf maanden, aangezien het bedrijf achter de populaire smartphones en phablet heeft bekendgemaakt dat de OnePlus 2, OnePlus One en OnePlus X in het eerste kwartaal van 2016 worden voorzien van Marshmallow – maar dan natuurlijk in de vorm van het aangepaste Cyanogen OS van OnePlus.

Voor OnePlus 2-eigenaars betekent dit in elk geval dat de standaard vingerafdruksoftware binnen Android 6.0 wordt ingewisseld voor de software van OnePlus. Dat maakt het bedrijf bekend via het eigen forum.

The OnePlus 2 will also be updated in Q1, and the update will include the new standard Marshmallow API for the fingerprint sensor. We’ve heard requests for us creating an API for the current fingerprint implementation in OxygenOS, but have decided against this since we’re switching over to the standard Android M implementation soon.

De update wordt ‘zo snel als mogelijk’ gelanceerd. Wanneer echter, is nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.