Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 2 vanaf vrijdag zonder invite te koop

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2015, 9:50 CategorieAndroid

De OnePlus 2 is vanaf vrijdag enkele dagen zonder invite te koop. De phablet kan normaal alleen met een code gekocht worden die je van iemand krijgt die er al eentje heeft.

Even geen invite-systeem

Dit invite-systeem heeft OnePlus geïntroduceerd om geen voorraden aan te hoeven houden. De phablet wordt uitsluitend verkocht via een eigen webshop. Dat scheelt geld, en die besparing keert terug in de prijs van het toestel. Dat heeft high-end specificaties, maar de prijs is de helft van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S6 Edge Plus. De 64GB-variant van de 5,5-inch phablet van OnePlus kost 399 euro, de Samsung Galaxy S6 Edge Plus met 64 GB kost al snel rond de 845 euro.

Vier dwaze dagen

De OnePlus 2 is volgens een tweet van het bedrijf zonder invite te koop van 27 tot en met 30 november. Vier dagen lang, te beginnen op de dag die in Amerika als ‘Black Friday’  wordt betiteld omdat dan de jaarlijkse uitverkoop begint. Dat is – ook op internet – een beetje te vergelijken met de drie dwaze dagen van de Bijenkorf. OnePlus doet het vier dagen, daarna moet je weer eerst een code bemachtigen voordat je het toestel kunt aankopen.

OnePlus 2 actie

OnePlus 2: Goede hardware, lage prijs

De OnePlus 2 is in augustus aangekondigd als opvolger van de OnePlus One, de allereerste smartphone van de Chinese smartphonemaker. De OnePlus 2 valt reviewers op vanwege zijn goede hardware en lage prijs, wat tevens de voornaamste redenen zijn voor zijn populariteit. De telefoon loopt op Android Lollipop, maar een update naar Marshmallow is al aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.