Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus betaalt USB-C-kabels terug

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2015, 17:23 CategorieAccessoires

OnePlus heeft in een persbericht laten weten dat het klanten die een aparte USB-C-kabel van het bedrijf kochten hun geld kunnen terugkrijgen.

Defecte USB-C-kabel van OnePlus

Eerder liet een ingenieur van Google weten dat de USB-C-kabel van OnePlus een potentieel probleem was. Wanneer de kabel gebruikt werd om toestellen op te laden die niet van OnePlus zijn, zoals onder andere de Nexus 6P, kon dat permanente schade veroorzaken aan de toestellen. In een blogpost riep hij gebruikers dus op om de kabel niet te gebruiken voor toestellen die niet door OnePlus zijn gemaakt.

De kabel in kwestie wordt standaard meegeleverd met de OnePlus 2 maar kan met dat toestel geen problemen veroorzaken. OnePlus laat dan ook weten dat het de kabel enkel zal terugbetalen aan degenen die de kabel of adapter apart aankochten. Via een formulier op de website kan je je geld terugvragen, wat vervolgens na goedkeuring wordt terugbetaald via PayPal.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.