Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo R7s vanaf 1 december te koop in Europa

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2015, 10:27 CategorieNieuws

Fabrikant Oppo heeft laten weten dat de Oppo R7s-phablet vanaf 1 december te koop is in Europa, voor een prijs vanaf 349 euro. Dat is dezelfde prijs die de voorganger van deze phablet heeft gekregen. De Oppo R7s draait op een speciale versie van Android.

Vanaf 1 december te koop: Oppo R7s

De Oppo R7s is al verkrijgbaar in Azië en de fabrikant van het toestel heeft dit weekend bekendgemaakt dat de phablet ook vanaf 1 december verkrijgbaar is in Noord-Amerika en Europa. In Europa is de handset te koop bij Amazon in Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland, waar hij een prijs van 349 euro heeft gekregen. Of de Oppo straks ook rechtstreeks naar Nederland komt, is echter nog niet bekend. De Oppo R7s is een phablet (5,5 inch) met Android als besturingssysteem, maar dan wel vormgegeven volgens Oppo’s eigen Color OS.

Onder de motorkap van de Oppo R7s zit een Qualcomm Snapdragon 615-processor, 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen. Mocht die 32GB niet genoeg zijn, dan kun je altijd een microSD-kaart gebruiken om die ruimte uit te breiden. Verder is er een batterij van 3070 mAh aanwezig, die voorzien is van VOOC Flash Charge-technologie. Met vijf minuten opladen heeft de phablet genoeg energie voor twee uur. Ook is er er dertien megapixel f/2.2 -camera aan de achterkant en een acht megapixel-camera aan de voorkant.

De Oppo R7s wordt voorzien van een speciale versie van Android 5.1. Dat besturingssysteem vormt de basis van de software, die Oppo ColorOS 2.1 noemt. ColorOS biedt enkele functies aan die Android niet of anders aanbiedt, zoals het automatisch uitschakelen van apps die niet worden gebruikt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.