Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic ToughBook 20 is een 10 inch hybride tablet

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2015, 18:02 CategorieWindows

Panasonic heeft een nieuwe, stevige hybride tablet aangekondigd, namelijk de Panasonic ToughBook 20. Het toetsenbord is afneembaar. Wanneer je het toetsenbord hebt vastgeklikt, dan houd je er nog een meer dan volwaardige laptop aan over.

Panasonic ToughBook 20: 2-in-1 tien inch-tablet

Panasonic heeft op maandag een nieuwe hybride tablet aangekondigd: de Panasonic ToughBook 20. Dit is een tablet met een tien inch-scherm en een afneembaar toetsenbord. Hij is ook nog eens flink verstevigd, zoals je op de afbeeldingen kunt zien, is waterdicht, stofdicht, het toetsenbord kan buitenshuis gebruikt worden en het touchscreen kan worden aangeraakt met een handschoen aan. De releasedatum van deze tablet ligt in febrauri 2016 (mogelijk niet voor Nederland) en de prijs ligt op 3099 dollar (bijna 2900 euro).

panasonic-toughbook-20-2-in-1-1540x

Maar voor dat bedrag krijg je wel een meer dan volwaardige laptop tot je beschikking, wanneer je dat afneembare toetsenbord dus vastklikt. De ToughBook 20 beschikt over een Intel Core m5 Skylake-processor, 1920 bij 1200 pixel-resolutie, 8GB aan werkgeheugen en tenminste een SSD van 128GB. In de tablet zit een batterij van 2600 mAh, maar in het toetsenbord zit ook een batterij, waardoor het apparaat twee keer zo lang meegaat. Verder heeft de tablet alle moderne verbindingen en natuurlijk Windows 10 als OS.

De 4G-verbinding is optioneel. Waarschijnlijk kunnen consumenten dus ten tijde van de release zelf de tablet kiezen met de features die ze voor ogen hebben, maar dat is op moment van schrijven nog geen zekerheid.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.