Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pepsi’s Android-phablet niet populair in China

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2015, 9:34 CategorieAndroid

De Android-phablet die Pepsi voornemens is te lanceren in China, blijkt niet zo populair te zijn wanneer je kijkt naar de cijfers. Op dit moment moet Pepsi nog de helft van het geld binnenhalen met de crowdfundingcampagne die het bedrijf had opgezet.

De Pepsi-phablet die niet zal zijn

Geruchten op het internet gaan vaak alle kanten op: maar toen het gerucht verscheen dat Pepsi een Android-phablet zou willen lanceren, wist het geruchtencircuit even niet wat te zeggen. Niet lang daarna verscheen dan toch de aankondiging: de Pepsi-phablet zou eraan komen en moeten worden gefinancierd met een crowdfundingcampagne. Oh en het apparaat zou alleen verschijnen in China, omdat daar meer markt is voor gelimiteerde producten met een specifiek merk. Eerder kreeg Japan al de exclusieve game Pepsiman.

Nu blijkt echter dat China helemaal geen trek heeft in een Pepsi-phablet, aangezien de crowdfundingcampagne geen groot succes is. Met nog enkele dagen te gaan, zien we dat Pepsi nog minstens de helft moet binnenhalen wat het benodigde geld betreft. De kans is daarom ook klein dat de Pepsi-phablet ooit gemaakt zal worden (tenminste niet via deze weg) en dat het apparaat in Europa wordt uitgebracht. De Pepsi Phone P1s was in feite een nieuwe versie van een bestaande phablet van het merk Koobee: de Koobee Halo 7.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.