Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Periscope op iOS ondersteunt nu 3D Touch

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2015, 9:23 CategorieApplicaties

De makers van de populaire Periscope-applicatie hebben aangegeven dat de app op iOS voortaan ook ondersteuning aanbiedt voor 3D Touch. Daarmee krijg je snel toegang tot de meest gebruikte functies van de applicatie, inclusief een nieuwe.

Periscope op iOS laat je nu ook snel ‘teleporteren’

De populaire live streamingapplicatie Periscope heeft deze week een update ontvangen op iOS, die voornamelijk is bedoeld voor de mensen met een iPhone 6S of een iPhone 6S Plus-phablet op zak. De update brengt de applicatie naar versienummer 1.3 en voegt een aantal nieuwe features toe. Zo is de Global Map-functie uitgebreid met de mogelijkheid meer streams te weergeven, inclusief de herhalingen. Een live stream herken je voortaan aan de rode punt en een herhaling herken je vanaf nu aan een blauwe punt.

Ook zijn Periscopers nu in staat om vooruit te spoelen in de replays door even op het scherm te drukken en dan naar rechts (of links om achteruit te spoelen) te vegen. Wanneer je omhoog of omlaag veegt, dan pas je de snelheid van het spoelen aan. De 3D Touch-functie heeft betrekking op de app-icoon en biedt gebruikers snel toegang tot het zoeken van mensen, een uitzending starten voor genodigden, een openbare uitzending starten en de mogelijk om zomaar een live stream op te zoeken, door middel van de nieuwe feature Teleport.

De nieuwste update voor Periscope is nu live. De app is gratis via de onderstaande downloadlink te downloaden.

  • Periscope
  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.